Αθλητισμος

Κώστας Φορτούνης, ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στη Σούπερ Λιγκ

Υπέγραψε σήμερα με τον Ολυμπιακό τη μυθική επέκταση του συμβολαίου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fortounis
Κώστας Φορτούνης/©INTIMESports/ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό ως το 2023, με το ετήσιο ποσό να φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Τους καρπούς των κόπων και των προσπαθειών του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έδρεψε σήμερα ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ως το 2023, με το ετήσιο ποσό που θα βάζει στην τσέπη του να φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Έτσι γίνεται μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στο πρωτάθλημα και παράλληλα ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους συμπατριώτες μας ποδοσφαιριστές. Διότι μόνο οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος παίρνουν περισσότερα, κι αυτοί αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Φορτούνης θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αν φτάσει κάποια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό, ότι δεν θα συζητηθεί. Ο παίκτης γουστάρει να φορά τα «ερυθρόλευκα», οπότε θα έκανε μια εξαίρεση για κάτι σπουδαίο από την Ευρώπη και φυσικά για ένα ποσό που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις της ομάδας του, δηλαδή ένα ποσό πολύ πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τέτοια πρόταση δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής, παρά το φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδων όπως η Γουέστ Χαμ και η Φενέρμπαχτσε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ