Αθλητισμος

Ο αντικαταστάτης του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Το μεγάλο φαβορί και τα αουτσάιντερ για την τεχνική ηγεσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pitino-panathinaikos
Ρικ Πιτίνο © INTIME/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Oι «πράσινοι» ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Ρικ Πιτίνο. Ποια είναι τα ονόματα φαβορί.

Ο Ρικ Πιτίνο, για τους δικούς του λόγους, αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να κλείσει το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» μετά από έξι μήνες. Αναγκαστικά οι «πράσινοι» ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του και το πρώτο όνομα που ακούστηκε και συνιστά το μεγάλο φαβορί, είναι αυτό του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο 56χρονος έχει φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» στις αρχές της δεκαετίας του ’90, έχει θητεύσει δύο φορές ως προπονητής, ενώ διατηρεί και εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις με όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα διέθετε ένα αρκετά καλό μπάτζετ τόσο για τον Πιτίνο όσο και για μεταγραφές, οπότε προξενεί εντύπωση η στροφή προς τον Πεδουλάκη. Στις δύο προηγούμενες θητείες του δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, ενώ η δεύτερη τελείωσε άδοξα. Ο κόσμος του ΠΑΟ δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο της επαναπρόσληψης, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τον Γιαννακόπουλο.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κόουτς από το πάνω ράφι, κι αν υπάρχει, δεν θέλει να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που η υπόθεση του πολυπόθητου Σάρας Γιασικεβίτσιους θα πρέπει μάλλον να αποκλειστεί, ο Πεδουλάκης είναι το φαβορί.

Ένα αουτσάιντερ είναι ο εδώ και χρόνια βοηθός, Γιάννης Βόβορας, που έχει δείξει καλά στοιχεία, ενώ οι άλλες λύσεις έρχονται από τον εξωτερικό. Πιανιτζάνι, Τρινκέρι και Πλάθα είναι γνωστά ονόματα με εμπειρία, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα κάνουν τη διαφορά ούτε αν θα προσαρμοστούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ