Αθλητισμος

Tο «θηρίο» Ζάιον στο νούμερο 1 του ντραφτ του ΝΒΑ

Η αναμενόμενη επιλογή των Πέλικανς, οι ανύπαρκτες ανταλλαγές και ο πρώτος Ευρωπαίος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζάιον Γουίλιαμσον
Ζάιον Γουίλιαμσον

Οι Πέλικανς βρήκαν νέο αστέρι τον 18χρονο, ο οποίος έπειτα από μία σεζόν στο πανεπιστήμιο του Ντιουκ δοκιμάζει στο ΝΒΑ.

Όπως αναμενόταν, οι Πέλικανς από τη Νέα Ορλεάνη διάλεξαν τον Ζάιον Ουίλιαμσον στο νο 1 του ντραφτ στο ΝΒΑ, που έγινε τα ξημερώματα.

Top 10 Picks of 2019 NBA Draft | Zion, Ja Morant, RJ Barrett & More

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις με τους Λέικερς, οι Πέλικανς βρήκαν νέο αστέρι τον 18χρονο, ο οποίος έπειτα από μία σεζόν στο πανεπιστήμιο του Ντιουκ δοκιμάζει στο ΝΒΑ.

Όλη τη χρονιά υπήρχε απίστευτο hype γύρω από το όνομά του, καθώς ο Ουίλιαμσον έκανε εντυπωσιακά πράγματα στο κολλεγιακό πρωτάθλημα. Πολλοί τον συγκρίνουν ήδη με τον Λεμπρόν Τζέιμς, αν και φαίνεται πως ο Ζάιον έχει λίγο διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Στο τέλος της σεζόν, η ομάδα του απέτυχε να κατακτήσει τον τίτλο και γενικά είναι σίγουρο πως ο νεαρός νέος σταρ χρειάζεται δουλειά. Πάντως, οι προοπτικές του είναι εξαιρετικές.

Ανάσυρση οχήματος από γκρεμό σε τροχαίο στην Ανατολή

Στο νούμερο 3, οι Νιου Γιορκ Νικς επέλεξαν τον Μπάρετ, συμπαίκτη του Ζάιον στο Ντιουκ και μοιραίο παίκτη στο φετινό φάιναλ φορ του NCAA, ενώ ενδιάμεσα στο 2 οι Γκρίζλις διάλεξαν τον Τζα Μόραντ.

Πρώτος Ευρωπαίος ήταν o Σεκού Ντουμπουγιά στο νούμερο 15 από τους Πίστονς. Συμπτωματικά στην ίδια ακριβώς θέση είχε επιλεγεί πριν από έξι χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τους Μπακς. Ο Ντουμπουγιά είναι Γάλλος γεννημένος στη Γουινέα, 18,5 ετών με ύψος 2.06 και αγωνιζόταν στη Λιμόζ. Φέρνει λίγο σε Γιάννη…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ