Αθλητισμος

Γυρίζει στην ΑΕΚ ο Βράνιες (video)

Ο ιδιόρρυθμος μα και αγαπημένος των οπαδών στόπερ, έρχεται με δανεισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vranies
Όλεγκ Βράνιες/ ©INTIMENEWS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η θητεία του Βόσνιου αμυντικού στο Βέλγιο δεν πήγε καθόλου καλά και ο Όλεγκ Βράνιες επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Ήταν εμφανές πως στη σεζόν που τελείωσε η ΑΕΚ αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα. Της έλειπε ένας στόπερ γρήγορος και δυνατός, που θα καθάριζε τις φάσεις. Η «Ένωση» τον είχε, μα τον πούλησε στην Άντερλεχτ. Για τον Όγκνιεν Βράνιες ο λόγος, που τόσο πολύ έλειψε από την περσινή ομάδα.

Η θητεία του Βόσνιου αμυντικού στο Βέλγιο δεν πήγε καθόλου καλά. Τα καμώματα του παίκτη εντός κι εκτός γηπέδων (ποιος ξεχνάει το instagram σίριαλ με την παράνομη σχέση;) τον κατέστησαν persona non grata στις Βρυξέλλες και η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Βράνιες γυρίζει στην Αθήνα ως δανεικός για έναν χρόνο και μάλιστα την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα για να υπογράψει.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (δανεικός για μια σεζόν, χωρίς προοπτική αγοράς) η ΑΕΚ συμφώνησε και με τον μέσο Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 

[[{"fid":"677966","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ