Αθλητισμος

Οι Λέικερς έκαναν το πρώτο μεγάλο κόλπο (video)

Συμφωνήθηκε η ανταλλαγή και πήραν τον Άντονι Ντέιβις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Anthony Davis’ Top 10 Plays with the Pelicans | NBA Highlights

Παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς ο Άντονι Ντέιβις, στην πρώτη σημαντική κίνηση για τους «Λιμνανθρώπους»

Πάνε μήνες που ο Άντονι Ντέιβις αποτελεί το μήλον της έριδος για τις περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ. Εδώ και μερικές ημέρες, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μπόστον Σέλτικς ήταν οι δύο ομάδες που είχαν τα φόντα για να τον αποκτήσουν και όλα δείχνουν πως τα κατάφεραν οι «Λιμνάνθρωποι».

Ο 26χρονος είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει και οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς έψαχναν τα καλύτερα δυνατά ανταλλάγματα. Οι Λέικερς πρόσφεραν τον Λόνζο Μπολ, τον Μπράντον Ίνγκραμ και τον Τζος Χαρτ συν τρία ντραφτ πικς του φετινού πρώτου γύρου.

Μόλις πέσουν οι υπογραφές μέσα στην εβδομάδα, ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκτά έναν σημαντικό παρτενέρ στην προσπάθεια αναγέννησης των Λέικερς, ενώ και οι Πέλικανς δεν βγαίνουν διόλου χαμένοι. Αφήνουν έναν παικταρά μεν, αδιάφορο δε, όμως παίρνουν τρεις καλούς παίκτες συν τρεις πιτσιρικάδες από το ντραφτ, ο ένας εκ των οποίων θα είναι το νούμερο 4.

Αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω ότι η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έχει και το νούμερο 1 και θα υπογράψει τον Ζάιον Ουίλιαμσον, τότε έχει στη διάθεσή της μια «μαγιά» για να δημιουργήσει σύντομα ένα εξαιρετικό σύνολο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ