Αθλητισμος

Το γλέντι του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και ο Πιτίνο

Οι «πράσινοι» έφτασαν τους 38 τίτλους στο μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός / © INTIMEsports / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Προμηθέα για τρίτη φορά, με σκορ 111-77, και με 3-0 κατάκτησε το πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα μας.

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Προμηθέα για τρίτη φορά, με σκορ 111-77, και με 3-0 κατάκτησε το πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα μας για 38η φορά στην ιστορία του. Παρά το sold out με τα εισιτήρια του ενός ευρώ, το ΟΑΚΑ δεν γέμισε ασφυκτικά, αλλά οι 15.000 φίλαθλοι γιόρτασαν τον τίτλο και παράλληλα χειροκρότησαν την πατρινή ομάδα.

«Μη ζητάς πολλά»

Το γλέντι συνεχίστηκε στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον προπονητή Ρικ Πιτίνο να… μυείται στην τέχνη του λουλουδοπόλεμου.

H φιέστα του Νταμπλούχου Παναθηναικού στο FANTASIA!!! 14/6/2019

Το πιο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής βραδιάς, πάντως, ήταν οι δηλώσεις του Πιτίνο για το μέλλον του. Είπε πως την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα ανακοινώσει την απόφασή του και ότι οι πιθανότητες για να μείνει είναι 50/50.

Είναι γνωστό πως όλα εξαρτώνται από την οικογένειά του που ζει στις ΗΠΑ, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Αμερικανός κόουτς θα παραμείνει για άλλη μια σεζόν. Αυτή είναι και η αίσθηση των περισσότερων στην παρούσα φάση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ