Αθλητισμος

Οι… ξενέρωτοι Αμερικανοί μας έδωσαν άλλο ένα μάθημα

Η παραδειγματική τιμωρία στον μέτοχο των Ουόριορς

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
7_warriors_investor_who_pushed_kyle_lowry_banned_1_year_fined_500_000_sportscenter_youtube_copy.jpg

ΝΒΑ: Η τιμωρία του Μαρκ Στίβενς που έγινε γνωστός παγκοσμίως για τον λάθος λόγο

Λίγες ώρες πριν από τον τέταρτο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Τορόντο Ράπτορς, πρώτο θέμα στην μπασκετική κοινότητα των ΗΠΑ δεν είναι ούτε αν θα παίξει ο Ντουράντ, ούτε οι προβλέψεις για την έκβαση της αναμέτρησης.

Είναι η τιμωρία του Μαρκ Στίβενς, του τύπου που έγινε γνωστός παγκοσμίως για λάθος λόγο. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού που έγινε στο Όκλαντ, ο Κάιλ Λάουρι των Ράπτορς έτρεξε να σώσει μια μπάλα και μοιραία έφυγε πάνω στους προνομιούχους θεατές που κάθονται στις καρέκλες, ακριβώς έξω από τα όρια του γηπέδου.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ένας «φίλαθλος» φαίνεται να σπρώχνει τον πλέι μέικερ των Καναδών και κατόπιν να ανταλλάσσουν κάποια λόγια. Το σκηνικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, ούτε ατιμώρητο. Ο οπαδός τιμωρήθηκε με 500.000 δολάρια πρόστιμο και αποκλεισμό από το γήπεδο για έναν χρόνο!

Warriors investor who pushed Kyle Lowry banned 1 year, fined $500,000 | SportsCenter

Καμία σημασία δεν έχει που αποκαλύφθηκε πως αυτός είναι ο Μαρκ Στίβενς, επιχειρηματίας και μικρομέτοχος των Ουόριορς. Δεν υπήρχε καμία επιείκεια προς το πρόσωπό του, μα το αντίθετο.

Θέλετε να κάνουμε συγκρίσεις με την Ελλάδα και τους δικούς της παράγοντες; Ας το αφήσουμε καλύτερα, θα μας πιάσει θλίψη και εκνευρισμός. Οι «φλώροι» οι Αμερικάνοι δεν… ξέρουν, ενώ εμείς εδώ που είμαστε πιο brutal, πασχίζουμε να διοργανώσουμε έναν αγώνα της προκοπής. Και δεν τα καταφέρνουμε κιόλας… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ