Αθλητισμος

Η άγνωστη σχέση του νέου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό

Ο 21χρονος Λούκα Γιόβιτς και οι... Ολυμπιακές στιγμές του

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
befunky-collage.jpg

Ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ολυμπιακό

Ο Λούκα Γιόβιτς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πιο σημαντική μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης για φέτος, αφού η Βασίλισσα φαίνεται να ξόδεψε 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στις τάξεις της και να γεμίσει την επίθεσή της. Ο μόλις 21 ετών Σέρβος, έχει ήδη καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία τόσο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως σε όλο αυτό ταξίδι μια αγάπη φαίνεται να έμεινε αναλλοίωτη. Εκείνη με τον Ολυμπιακό.

Luka Jovic - All Goals 2018/19

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιόβιτς μέχρι το 2014 έπαιζε στην πρώτη ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, του οποίου η αδελφική σχέση με τους Πειραιώτες, είναι γνωστή. Το καλοκαίρι εκείνο και ενώ είχε ήδη καταφέρει να αναδειχθεί Πρωταθλητής Σερβίας, σε ηλικία 17 ετών, θα μεταπηδήσει στην Μπενφίκα, η οποία επενδύει πάνω του, όμως ουσιαστικά δεν παίζει ποτέ σε αυτήν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️?

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

 

Όμως στην Πορτογαλία, ο Γιόβιτς δεν ξέχασε τα… Ολυμπιακά του αισθήματα. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στο λογαριασμού του νεαρού στο Instagram, ο κροάτης άσσος, το χειμώνα εκείνο πόσταρε μια φωτογραφία, όπου φοράει ένα fullface των ερυθρόλευκων, όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό ποστ ολυμπιακής τρέλας για τον νέο παίκτη της Ρεάλ.

Το Νοέμβριο του 2016, όταν αναγεννήθηκε πηγαίνοντας δανεικός στην Αίντραχτ Φρανκφούρτης, ο μπασκετικός Ολυμπιακός αντιμετώπιζε στην Euroleague, τον αιώνιο αντίπαλό του, Παναθηναϊκό. Τότε οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έφυγαν  νικητές από το ΟΑΚΑ, χάρη σε ένα buzzer beater του Γιώργου Πρίντεζη. Ε αυτό ήταν. Ο Λούκα Γιόβιτς δεν έχασε στιγμή και μόλις το παιχνίδι τελείωσε ανέβασε την φωτογραφία του Πρίντεζη στο Instagram του, αποθεώνοντας τον παίκτη του Ολυμπιακού και δείχνοντας ότι τον υποστηρίζει σε όποιο σπορ και αν τον δει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bravo doktore!!! ?⚪?⚪

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

 

Οι φίλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι με την τροπή που πήρε η καριέρα του, θα δυσκολευτούν να τον δουν κάποια στιγμή στα ερυθρόλευκα, ωστόσο οι διαδικτυακές επιθέσεις αγάπης που δέχεται ο 21χρονος Σέρβος, δεν είναι λίγες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ