Αθλητισμος

Οι Ράπτορς νίκησαν τον… Στεφ Κάρι και πάνε για τίτλο (video)

Ποιες οι πιθανότητες να έχουμε φέτος νέο πρωταθλητή στο ΝΒΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nόρμα - Εθνική Λυρική Σκηνή | Norma - Greek National Opera | Promo 2019

Πήραν κεφάλι με 2-1 οι Ράπτορς μετά τη νίκη επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μέσα στο Όκλαντ.

Το δικό τους break έκαναν οι Τορόντο Ράπτορς μέσα στο Όκλαντ και με σκορ 123-109 επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, παίρνοντας κεφάλι στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ με 2-1.

Η ομάδα από τον Καναδά είχε μεγάλη επιθετική πολυφωνία, διαθέτοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο όλων τον Καουάι Λέοναρντ που πέτυχε 30. Από την άλλη, ο Στεφ Κάρι ήταν απελπιστικά μόνος του, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σημείωσε 47 πόντους, δίχως σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Έτσι κι αλλιώς τα άλλα δύο μεγάλα βιολιά των πρωταθλητών απουσίαζαν.

Ο Ντουράντ, MVP των δύο προηγούμενων ετών στους τελικούς, παραμένει νοκ άουτ και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει κάποιο ματς, ενώ στο σημερινό ματς δεν έπαιξε ούτε ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος πάντως αναμένεται να γυρίσει στο Game 4.

Με τους Ράπτορς να δείχνουν εξαιρετική συνοχή σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ, να έχουν το προβάδισμα στις νίκες, με το πλεονέκτημα έδρας και με τις ατυχίες των Ουόριορς, είναι πολύ πιθανό από ποτέ να έχουμε την έκπληξη και να σπάσει η αυτοκρατορία του Γκόλντεν Στέιτ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ