Αθλητισμος

Ο καρκινοπαθής που ζει για τη Λίβερπουλ (video)

Η viral ιστορία που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dave-liverpool
O Ντέιβ Έβανς και η σύζυγός του / Facebook

Ξόδεψε τις οικονομίες του για να κλείσει εισιτήρια για τη Μαδρίτη, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας και νοσηλεύεται.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, ο Ντέιβ  Έβανς έφυγε από το Κόβεντρι της Αγγλίας μαζί με τη γυναίκα του, Λιζ, ώστε να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στη Νέα Ζηλανδία. Λίγες εβδομάδες μετά τη μετακόμιση, ο Ντέιβ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να ξοδέψει μερικές από τις οικονομίες του, κλείνοντας αεροπορικά και ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, στην περίπτωση που η Λίβερπουλ προκρινόταν στον τελικό. Αυτό συνέβη, όμως ο Ντέιβ διανύει αυτή τη στιγμή το τελευταίο στάδιο της ασθένειας και νοσηλεύεται. Η ιστορία του έφτασε στ’ αυτιά των ανθρώπων της Λίβερπουλ, που τις τελευταίες ώρες του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Πολλοί παλαίμαχοι παίκτες της, ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές έστειλαν βιντεάκια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ντέιβ και της Λιζ.

BARÇA 1-1 TOTTENHAM | Match highlights

Ο συγκεκριμένος οπαδός της Λίβερπουλ άκουσε πριν από τρεις εβδομάδες τους γιατρούς να του λένε πως έχει 15 μέρες ζωής. Ήδη έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο και το μόνο που τον νοιάζει σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι να ζήσει για να προλάβει να δει τον τελικό από την τηλεόραση…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ