Αθλητισμος

Πάρτι στους δρόμους της Μαδρίτης -Απόβαση 100.000 Άγγλων

Η απόβαση 100.000 Άγγλων εξελίσσεται ομαλά προς το παρόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
champions-aggloi
Άγγλοι πανηγυρίζουν στη Μαδρίτη

Από την Πέμπτη στη Μαδρίτη καταφθάνει συνεχώς κόσμος για τον τελικό της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Πολλοί χωρίς να έχουν καν εισιτήριο.

Εν αντιθέσει με το φιάσκο του Μπακού και τη διοργάνωση του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, στη Μαδρίτη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Από την Πέμπτη καταφθάνει συνεχώς κόσμος για τον τελικό της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Σχεδόν 100.000 Άγγλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ισπανική πρωτεύουσα, εκ των οποίων οι μισοί δεν έχουν εισιτήριο.

Με τη θερμοκρασία σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς τη μέρα και με την μπύρα να ρέει άφθονη, το πάρτι που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης είναι μεγάλο. Μέχρι να ξημερώσει δεν υπήρξαν ουσιαστικά σοβαρές διενέξεις ανάμεσα στους οπαδούς των δύο αγγλικών ομάδων και οι μοναδικές συλλήψεις αφορούσαν επιτήδειους που πωλούσαν πλαστά εισιτήρια.

LFC fans singing in Madrid before Champions League Final.

Είναι τόση μεγάλη η λαχτάρα του κόσμου για να μπει σήμερα βράδυ στο «Μετροπολιτάνο», που πολλοί δεν διστάζουν να δώσουν και 10.000 ευρώ στη μαύρη αγορά για ένα εισιτήριο.

Τη μερίδα του λέοντος τόσο σε παρουσία όσο και σε τραγούδια την έχουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, που πρέπει να πλησιάζουν τους 70.000!

Incredible scenes as Liverpool & Spurs fans party together in Madrid!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ