Αθλητισμος

Σήμερα οι λεπτομέρειες του τελικού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Πώς θα μοιραστούν οι προσκλήσεις, τι ώρα θα ξεκινήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aek-paok
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ/ ©INTIMESports/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΑΡΧΕΙΟ

Σήμερα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή το Σάββατο 11 Μαΐου του τελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Μόλις τέσσερις μέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου, θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειές του! Είναι μια ελληνική πρωτοτυπία και η όλη φάση μόνο γιορτή του ποδοσφαίρου δεν θυμίζει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε δίχως κόσμο.

Σε λίγες ώρες θα γίνει γνωστός ο αριθμός των προσκλήσεων που θα πάρει η κάθε ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι από 300 ως 500 για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τη ζήτηση να είναι ήδη τεράστια και στις δύο πλευρές.

Όπως θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος, οι προσκλήσεις δεν θα πάνε μόνο σε «επίσημους», αφού οι δύο «Δικέφαλοι» ετοιμάζονται να δώσουν τις περισσότερες σε οργανωμένους οπαδούς… Γύρω στα 400-500 «κομμάτια» θα πάρει και η ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες.

Το ματς του ΟΑΚΑ αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ και ακόη παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μεταδοθεί ζωντανά και από ελεύθερο κανάλι (πχ. ΕΡΤ) εκτός από τον Cosmote TV που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ