Αθλητισμος

Στον… αέρα το ελληνικό μπάσκετ

Εμμένει ο Ολυμπιακός, αντιδρούν Παναθηναϊκός και οι υπόλοιποι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπανούλης-Αντετοκούνμπο
Σπανούλης-Αντετοκούνμπο / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση στον ΕΣΑΚΕ για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η πολύ κρίσιμη συνάντηση στον ΕΣΑΚΕ για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, κράτησε 3,5 ώρες, είχε εντάσεις, να και συναινέσεις, αλλά όχι αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός επιμένει στην απόφασή του να μην κατέβει στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Προμηθέα, όσο δεν αλλάζει ο ορισμός του διαιτητή Αναστόπουλου. Ο Παναθηναϊκός φυσικά έχει την αντίθετη άποψη, ενώ από κοντά του είναι και οι άλλες ομάδες, για τους δικούς τους λόγους. Οι περισσότεροι Αμερικανοί που παίζουν στη χώρα μας έχουν συμβόλαια που λήγουν ή είναι με τον μήνα, οπότε κάθε καθυστέρηση στη σεζόν, θα προκαλέσει ζημιές στους οικονομικά ασθενέστερους.

Από τον Ολυμπιακό επανέλαβαν ότι δεν θα παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό (σε πιθανό συναπάντημα στα πλέι οφ) δίχως ξένους διαιτητές, υπήρξαν αντεγκλήσεις και ειρωνείες εκατέρωθεν, όμως σε καμία περίπτωση η κατάσταση δεν ξέφυγε. Άπαντες έδειχναν ήρεμοι, όλοι είχαν στο μυαλό τους το γενικό καλό, χωρίς πάντως να βγει αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Προμηθέα, αύριο θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια (προς ένα ευρώ το καθένα), με σκοπό να πάει πολύς κόσμος στο γήπεδο. Αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει, αναγκαστικά στο παρκέ θα βρεθούν οι φιλοξενούμενοι και οι τρεις διαιτητές, δηλαδή κι ο Αναστόπουλος.

Καταλαβαίνει κανείς πως η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει όση αστυνομική δύναμη κι αν υπάρχει, ενώ ο διεθνής ρέφερι παραμένει όλες αυτές τις μέρες σπίτι του υπό αστυνομική προστασία! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ