Αθλητισμος

Χάος με Ολυμπιακό και Αναστόπουλο στο μπάσκετ

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη των «ερυθρόλευκων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός © INTIMEsports

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα ξαναπαίξουν με διαιτητή τον Αναστόπουλο

Ένα απίστευτο μπάχαλο εκτυλίσσεται εδώ και λίγες ώρες, μετά τον ορισμό του διαιτητή Αναστόπουλου στον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Προμηθέα. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα ξαναπαίξουν με αυτόν διαιτητή και αν το τηρήσουν τότε θα υποβιβαστούν στην Α2.

Ως πρώτη αντίδραση, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει εισιτήρια για το παιχνίδι με αντίτιμο ένα ευρώ. Αυτό το κάνει ώστε να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο με τρία πιθανά σενάρια.

Το πρώτο λέει πως η ομάδα θα κατέβει κανονικά, αθετώντας όσα είχε πει η διοίκηση. Στο δεύτερο σενάριο θα δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει με εφηβική ομάδα και στο τρίτο, να μαζευτούν κανονικά στο ΣΕΦ οι φιλοξενούμενοι, οι διαιτητές και ο κόσμος, αλλά να μην εμφανιστεί ο Ολυμπιακός!

Αυτό είναι και το πιο… επικίνδυνο ενδεχόμενο, καθώς ο ρέφερι ίσως να χρειαστεί προστασία. Από την άλλη, πάντως, ουδείς μοιάζει σίγουρος για το αν ο Αναστόπουλος θα πάει στο γήπεδο.

Ο διεθνής διαιτητής φημολογείται ήδη πως δήλωσε κώλυμα λόγω ασθένειας για το σημερινό ματς Χολαργού-Παναθηναϊκού, οπότε δεν αποκλείεται αυτή η ασθένεια να κρατήσει κι άλλες μέρες.

Πάντως, οι γνωρίζοντες τα μπασκετικά παρασκήνια, επιμένουν πως είναι πολύ νωρίς για να προδικάσουμε το τέλος αυτής της ιστορίας, καθώς μέχρι την Τετάρτη μεσολαβούν αρκετές μέρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ