Αθλητισμος

Η ώρα της κρίσης για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Είτε παίζει με διαιτητή Αναστόπουλο είτε υποβιβάζεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπλατ και Μιλουτίνοφ
Μπλατ και Μιλουτίνοφ/©INTIME SPORTS/ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ

Αβέβαιο το μέλλον του Ολυμπιακού στην Basket League μετά τον ορισμό του «ανεπιθύμητου» Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο, υπήρχαν δύο «υποσχέσεις». Πρώτον ότι ο ΟΣΦΠ δεν ξαναπαίζει με τον ΠΑΟ αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές και παράλληλα ζήτησε την εξαίρεση τριών Ελλήνων για όλα του τα παιχνίδια στην Basket League. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο οποίος ορίστηκε να σφυρίξει το ματς πρωταθλήματος των Πειραιωτών με τον Προμηθέα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Μαϊου κι αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει -όπως έχει προαναγγείλει- τότε υποβιβάζεται στην Α2. Αλλιώς, θα πρέπει να αλλάξει ρότα και να συνεχίσει.

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δούμε τι θα συμβεί, όλα δείχνουν πως η ομάδα των Αγγελόπουλων δεν θα παίξει και θα αποβληθεί από την Basket League. Το πλάνο τους είναι να αγωνιστούν στην Αδριατική Λίγκα (με μια «δεύτερη» ομάδα στην Α2 Ελλάδος) και φυσικά στην Ευρωλίγκα, όπου έχουν «κλειστό» 10ετές συμβόλαιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ