Αθλητισμος

Την Πέμπτη η απόφαση για τον τελικό Κυπέλλου

Όλα δείχνουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

O τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα χωρίς κόσμο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το πιθανότερο είναι πως ο τελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Δυστυχώς γιατί σε καμία σοβαρή χώρα δεν νοείται μια γιορτή του αθλητισμού χωρίς φιλάθλους κι ευτυχώς διότι ήταν δεδομένο πως θα είχαμε παρατράγουδα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού στην Ελλάδα ζούμε…

Άλλωστε και η αστυνομία τόνισε στη σύσκεψη που έγινε πως μπορεί να πάρει ικανά μέτρα καταστολής, αλλά όχι πρόληψης! Και όλοι γνωρίζουμε πως τα «μέτρα καταστολής» είναι τα ληγμένα δακρυγόνα…

Τα πάντα θα κριθούν την Πέμπτη το μεσημέρι, όταν θα ληφθεί η απόφαση από τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν άνθρωποι των δύο ομάδων, της ΕΠΟ και της αστυνομίας, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Βασιλειάδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγκλίνει προς το κεκλεισμένων των θυρών, καθώς εκτός από τους… κλασικούς φόβους επεισοδίων, υπάρχουν πληροφορίες και για προβοκάτσια από οπαδούς άλλης ομάδας!

Στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να γίνει το ματς στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου με θεατές μόνο μαθητές, όμως αποτρεπτικός παράγοντας είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων για VAR.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ