Αθλητισμος

Ξενύχτησε η Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ (video)

Η πορεία προς τον Λευκό Πύργο και τα ατέλειωτα πανηγύρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο από οπαδούς του ΠΑΟΚ
Πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο από οπαδούς του ΠΑΟΚ © INTIME.GR / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ολονύχτιοι πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ

Σχεδόν μιάμιση ώρα έκανε το ανοιχτό λεωφορείο με τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για να φτάσει από την Τούμπα στον Λευκό Πύργο. Σε όλη τη διαδρομή υπήρχαν οπαδοί της ομάδας που αποθέωναν τους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ εκατοντάδες μηχανάκια προπορεύονταν του πούλμαν. 

ΠΑΟΚ λεωφορείο, στον δρόμο για λευκό Πύργο!

Γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα οι θριαμβευτές έφτασαν στον Λευκό Πύργο, όπου τους περίμεναν χιλιάδες οπαδοί. Όλοι ήθελαν να πλησιάσουν στο λεωφορείο, ακούστηκαν πολλά συνθήματα, άναψαν αμέτρητα καπνογόνα και τελικά η αποστολή –σημειωτόν- έφτασε στο ξενοδοχείο της (που βρίσκεται εκατοντάδες μέτρα παραδίπλα) στις 2.30 τη νύχτα!

Εκεί περίμεναν κι άλλοι τρελαμένοι οπαδοί, δίνοντας νέο τόνο στους πανηγυρισμούς, τους μεγαλύτερους στην ιστορία του συλλόγου.

Μέσω του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ στο Facebook μεταδόθηκε όλη η γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την ώρα που ξεκίνησε η φιέστα στην Τούμπα μέχρι την ατμόσφαιρα πάνω στο πούλμαν, αυτό είναι ένα τετράωρο βίντεο που δεν θα ξεχάσει κανείς φίλος της ομάδας όσο ζει. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ