Αθλητισμος

Απίθανη η γιορτή του ΠΑΟΚ για την απονομή του πρωταθλήματος (video)

Φαντασμαγορική τελετή, με φωτιές, μουσική, χορό, αποθέωση, αλλά και συγκίνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ / © INTIMEsports / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όταν έσβησαν τα φώτα, οι φίλοι των Σαλονικιών δημιούργησαν το “δαχτυλίδι της φωτιάς” με καπνογόνα περιμετρικά του γηπέδου

Με μια απίστευτη τελετή, χολιγουντιανών προδιαγραφών, στέφθηκε ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Μέσα σε λίγα λεπτά στήθηκε μια πανύψηλη εξέδρα με τέσσερις οθόνες για να βλέπει όλος ο κόσμος, που ξαφνικά αυξήθηκε, αφού όταν έληξε το ματς με τον Λεβαδειακό, άνοιξαν οι πόρτες για να μπουν κι άλλοι οπαδοί στην Τούμπα!

Όταν έσβησαν τα φώτα, οι φίλοι των Σαλονικιών δημιούργησαν το “δαχτυλίδι της φωτιάς” με καπνογόνα περιμετρικά του γηπέδου και αμέσως μετά ξεκίνησε το μακροσκελές και εντυπωσιακό τελετουργικό.

Μεγαλειώδης φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Πρώτα μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι πρωταθλητές του 1976 και του 1985 και στη συνέχεια οι πιτσιρικάδες απ’ όλες τις ακαδημίες.

Άκρως φορτισμένες ήταν οι στιγμές στο βίντεο προς τιμήν παλαιών παικτών, παραγόντων, προπονητών και οπαδών του ΠΑΟΚ που έφυγαν από τη ζωή…

Έπειτα από απανωτά βίντεο, είτε παλιότερα, είτε μέσα από τη σεζόν, ήρθε η ώρα που όλοι περίμεναν.

Ένας-ένας οι παίκτες του “Δικέφαλου του Βορρά” βγήκαν στο γήπεδο, σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση με καπνούς και φωτιές. Ανάμεσά τους και ο Πρίγιοβιτς, που έφυγε τον Γενάρη, αλλά πρόλαβε να βοηθήσει τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο τέλος, μετά τους αρχηγούς Βιεϊρίνια-Μαλεζά, εμφανίστηκε ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου και τελευταίος όλων, ο Ιβάν Σαββίδης.

Επειτα από μιάμιση ώρα, ο Βιεϊρίνια σήκωσε επιτέλους την κούπα, με καπνογόνα, πολύχρωμα πυροτεχνήματα (που σχημάτισαν τη λέξη ΠΑΟΚ) και το “We Are the Champions” να συνοδεύουν τον εορτασμό.

Μην σας παραμυθιάζουν. Αλήθειες μόνο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ