Αθλητισμος

Tο σποτ για το «αντίο» του Ντουέιν Γουέιντ που συγκίνησε το ΝΒΑ

Όταν η πρώην φυλακισμένη μητέρα του Flash εμφανίστηκε τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και για τους δύο

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg

Η πλούσια καριέρα του Ντουέιν Γουέιντ βαδίζει στο φινάλε της και όπως και όλη τη χρονιά, έτσι και στα τελευταία του δύο παιχνίδια, ο κόσμος του NBA ετοιμάζει μερικά πολύ όμορφα πράγματα για να τον αποχαιρετίσει όπως του αρμόζει. O μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία των Μαϊάμι Χιτ θα παίξει τα ξημερώματα της Τετάρτης, το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, όμως πρώτη ξεκίνησε η Budweiser που δημιούργησε ένα σποτάκι, συγκινώντας ιδιαίτερα τον ίδιο.

Φοίβος Δεληβοριάς - Μόνο ψέματα

Όπως ήταν γνωστό, ο Γουέιντ στο τέλος κάθε αγώνα αντάλλασε και από μια φανέλα με κάθε του μεγάλο αντίπαλο, έτσι ώστε να θυμάται την τελευταία του χρονιά στα γήπεδα με τον καλύτερο τρόπο. Για να τιμήσει τον άνθρωπο Ντουέιν Γουέιντ, η δημοφιλής εταιρεία μπίρας έφερε στο γήπεδο άλλους 5 ανθρώπους που επηρεάστηκαν από τον άσο των Χιτ σε διάφορες στιγμές της καριέρας του. Εκείνοι με τη σειρά τους, του άφησαν ο καθένας από μια άλλη φανέλα, εξηγώντας του, γιατί ήταν τόσο σημαντικός για εκείνους.

Η Ταμάρα Τζόνσον, μία κοπέλα που κέρδισε υποτροφία στο πανεπιστήμιο Μαρκέτ μέσω του ιδρύματος Γουέιντ. Μία γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της στην τραγωδία του Πάρκλαντ. Μία γυναίκα που ο Γουέιντ πήγε για ψώνια λίγες ημέρες αφ' ότου είχε καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι της από πυρκαγιά. Ένας νεαρός από φτωχή γειτονιά του Μαϊάμι, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον Flash.

Τελευταία έκανε την εμφάνιση της η μητέρα του, Τζολίντα μια πρώην φυλακισμένη που ποτέ δεν έχασε τη στήριξη του γιου της. Ο μελλοντικός Hall of Famer εμφανώς συγκινημένος πήρε τα πέντε τελευταία του δώρα από το μπάσκετ και ετοιμάζεται για τη νύχτα που όλοι θα τον αγκαλιάσουν ξανά.

Dwyane Wade DESTROYS THE WARRIORS! EPIC Game-Winner | Warriors vs Heat - February 27, 2019

Ο «Flash» κατέκτησε τα πάντα στη μεγάλη του καριέρα και πρόκειται να λείψει αρκετά από τους αγαπημένους του Μαϊάμι Χιτ, τους οποίους άφησε μόλις για δύο χρόνια όταν πήγε στο Σικάγο και στους Καβαλίερς για να παίξει με τον κολλητό του, Λεμπρόν Τζέιμς. Το τετράλεπτο βιντεάκι θα είναι μόνο η αρχή για αυτό που θα ζήσει στην American Airlines Arena, το γήπεδο όπου έγραψε τη δική του ιστορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ