Αθλητισμος

Νέα ήττα-σοκ του Ολυμπιακού, από τη Ζαλγκίρις (video)

Οι Λιθουανοί νίκησαν στο ΣΕΦ και οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με αποκλεισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olympiacos Piraeus - Zalgiris Kaunas Highlights |EuroLeague RS Round 29

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις με 72-68, κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι Λιθουανοί του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πέρυσι πέταξαν εκτός φάιναλ φορ τους «ερυθρόλευκους», αν και είχαν μειονέκτημα έδρας και φέτος τους επιφύλασσαν ακόμη μεγαλύτερο κάζο.

Μόνο ο Ουέμπερ με 26 πόντους και ο Μιλουτίνοφ με 18 διασώθηκαν, ενώ τα άσχημα νέα συνεχίστηκαν, αφού μετά το ματς έγινε γνωστό πως ο Βασίλης Σπανούλης μπαίνει χειρουργείο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στη βαθμολογία, η Μπασκόνια είναι έκτη με 15-14 και ο Παναθηναϊκός έβδομος με το ίδιο ρεκόρ. Αντίθετα, 14-15 έχουν κατά σειρά κατάταξης αυτή τη στιγμή οι Ζαλγκίρις, Αρμάνι, Μακάμπι και Ολυμπιακός.

Εννοείται πως οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη επί της ουραγού Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ και μετά απλά… περιμένουν. Αν νικήσει εκτός έδρας μία εκ των Ζαλγκίρις (παίζει στην Μπαρτσελόνα), Αρμάνι (αγωνίζεται κόντρα στην Εφές), τότε ο αποκλεισμός θα γίνει πραγματικότητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ