Αθλητισμος

Το απίθανο καλάθι του Ρούντι «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό (video)

Ο… αχώνευτος Φερνάντεθ πέταξε την μπάλα στο «μηδέν» και η Ρεάλ νίκησε στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Panathinaikos BC OPAP Athens - Real Madrid 73-74 | Euroleague Highlights

Λέγαμε πως η απίθανη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Μόσχα, με το τρίποντο του Καλάθη σε νεκρό χρόνο, ήταν το highlight της χρονιάς στην Ευρωλίγκα. Δεν ήταν όμως…

Με τον ίδιο –και χειρότερο- τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε χθες στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με 74-73 τον ΠΑΟ και δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει από χθες την πρόκριση στα πλέι οφ. Με τον Ρικ Πιτίνο να αποφασίζει άμυνα στην τελευταία επίθεση των Ισπανών, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ουσιαστικά την πέταξε για να τη δει να καταλήγει στο καλάθι!

Βέβαια, για να φτάσουμε ως το δραματικό κι αναπάντεχο φινάλε, υπάρχουν ευθύνες για τους «πράσινους». Στο τελευταίο πεντάλεπτο χάθηκε διαφορά 11 πόντων, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν κάκιστες επιθετικές επιλογές, ενώ ο Παπαγιάννης αστόχησε σε δύο βολές ακριβώς πριν από το τρίποντο του Ρούντι.

Παρ’ όλα αυτά, δεν χάθηκε τίποτα. Με νίκη την επόμενη εβδομάδα επί της αδύναμης Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός περνάει. Είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Ολυμπιακός.

Η Φενέρ έκανε «δώρο» τη νίκη μέσα Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι κι αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν το αυτονόητο και νικήσουν σήμερα τη Ζαλγκίρις και την ερχόμενη αγωνιστική την Νταρουσάφακα (αμφότερα τα ματς στο ΣΕΦ) τότε θα περάσουν και αυτοί.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ