Αθλητισμος

Το νέο «φλερτ» του ΠΑΟΚ με παίκτες του Παναθηναϊκού

Ποιους «πράσινους» θέλουν οι Θεσσαλονικείς

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2104438.jpg
© INTIME/ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά κριθεί, ήδη οι περισσότερες ομάδες κάνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, πριν καν τελειώσει ο Μάρτιος είναι πολύ νωρίς για να γίνουν μεταγραφές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν εντοπιστεί οι πρώτοι στόχοι ειδικά από τους «μεγάλους».

Ανάμεσα σε όσα ακούγονται, ενδιαφέρον παρουσιάζει το φλερτ του ΠΑΟΚ με παίκτες του Παναθηναϊκού. Εδώ και κάποιες μέρες γράφεται στο ρεπορτάζ των επίδοξων πρωταθλητών το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ χθες ο Γιώργος Σαββίδης ευχήθηκε διαδικτυακά (Instagram) στον Γιάννη Μπουζούκη για τα γενέθλιά του!

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με αυτές τις δύο περιπτώσεις;

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Κουρμπέλη δεν είναι καινούργια. Τον Γενάρη του 2018, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συμφωνήσει να ξεπουλήσει τον υψηλόσωμο μέσο, όμως την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο παίκτης αρνήθηκε να πάει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα είχε πει πως «ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ» και το θέμα έληξε εκεί.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αφενός το «τριφύλλι» διαμήνυσε πως δεν παραχωρεί τον παίκτη. Βέβαια, αυτό μπορεί να γίνει μόνο το προσεχές καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ λήγει το 2020. Άρα, μέσα στο 2019 έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Κουρμπέλης θα ανανεώσει με τους «πράσινους» ή αν άλλαξε γνώμη σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, προτεραιότητά του είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Αντίστοιχη περίπτωση είναι και του Μπουζούκη. Από τον Παναθηναϊκό λένε πως δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα και βασικός στόχος είναι να ανανεωθεί σύντομα κι αυτού το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του ’20. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ