Αθλητισμος

Σε κέντρο κράτησης προσφύγων ο Βράνιες - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Ο Βόσνιος αμυντικός συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σαρλερουά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vranjes
Όγκνιεν Βράνιες/©Instagram/ ognjen_vranjes

Μια βραδιά στο κέντρο προσφύγων Le Caricole Steenokkerzeel πέρασε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, αφού συνελήφθη από τις ελβετικές αρχές.

Ο πρώην αμυντικός της Άντερλεχτ επέστρεφε το σαββατοκύριακο από τη Βοσνία, αλλά συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σαρλερουά προκειμένου να εξακριβωθεί η άδεια παραμονής του στη χώρα.

Ωστόσο αυτή είχε λήξει μετά το ιδιόμορφο καθεστώς συνεργασίας που επικρατεί με την Άντερλεχτ. Υπενθυμίζεται ότι η βέλγικη ομάδα έχει ήδη στείλει τον Βόσνιο να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και ψάχνει να τον παραχωρήσει μετά την περιπέτεια και τον σάλο με τις φωτογραφίες με τη Γελένα Καρλέουσα.

Οι αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου οδήγησαν τον Βράνιες στο κέντρο προσφύγων όπου και παρέμεινε για ένα βράδυ. Το πρωί της Τρίτης ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος.

Η Άντερλεχτ τερμάτισε τη συμφωνία μίσθωσης για το διαμέρισμα όπου ο παίκτης κατοικούσε και για άγνωστους λόγους ο ιδιοκτήτης πήγε στον δήμο και ζήτησε την ακύρωση της κατοικίας του πρώην μισθωτή του. Ωστόσο, η Υπηρεσία Αλλοδαπών συνέχισε να αποστέλλει επιστολές στη διεύθυνση αυτή αλλά και τις άδειες εργασίας και διαμονής του Βράνιες, τις οποίες ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ