Αθλητισμος

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του μπάσκετ

Συζητά για Αδριατική Λίγκα, όπως και ο Παναθηναϊκός!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spanoulis-olympiakos
Ολυμπιακός © INTIMEsports

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα κάνει πράξη την απειλή του και δεν θα κατέβει στο ντέρμπι πρωταθλήματος μπάσκετ της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Η ΕΟΚ όρισε σήμερα τρεις Έλληνες διαιτητές (Κορομηλά, Καρακατσούνη, Παπαπέτρου) και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως δεν θα αγωνιστούν από τη στιγμή που δεν θα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές.

Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο –που μοιάζει βέβαιο πια, αφού δεν θα εκδοθούν καν εισιτήρια- ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της Ομοσπονδίας και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ήδη στον Ολυμπιακό προωθούν την ιδέα μιας ανεξάρτητης πανευρωπαϊκής Λίγκας, κάτι σαν το ΝΒΑ δηλαδή και ως τότε θα παίζουν στην Ευρωλίγκα και ίσως στην Αδριατική Λίγκα, η οποία υφίσταται από το 2001 και λαμβάνουν μέρος εκεί ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Σαφέστατα οι Πειραιώτες θα είναι ευπρόσδεκτοι εκεί, ενώ κυκλοφορεί μια φήμη ότι και ο Παναθηναϊκός ζητά να συμμετάσχει, στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα λόγω της παρουσίας του αιώνιου αντίπαλου! Παράλληλα επιθυμεί να συνεχίσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ