Αθλητισμος

Καλπάζει προς τον τίτλο και το αήττητο ο ΠΑΟΚ

3-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20830161.jpg
ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0 / ΦΩΤΟ: ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του, που ήταν να πάρει τη νίκη για να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον στόχο του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα ως αήττητος, εμφανίστηκε από την αρχή του αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ.

Πίεσε πολύ από την αρχή, είχε συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας, στρίμωξε στην περιοχή του τον αντίπαλο, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα γρήγορο 1-0, αλλά τα χαλούσε στην τελική πάσα και προσπάθεια σε ένα σημαντικό κομμάτι του πρώτου μέρους.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και λίγο έλειψε να ανοίξει ο δρόμος προς τη νίκη στο 15ο λεπτό. Ο Κατράνης ανέτρεψε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βιεϊρίνια παρότι εκτέλεσε καλά το πέναλτι, δεν νίκησε τον Θεοδωράκη που έκανε εξαιρετική επέμβαση.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι στο 39’, όταν ο Βιεϊρίνια είδε το κενό στην αντίπαλη άμυνα και έκανε μπαλιά ακριβείας για τον Ολιβέιρα που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όπως έκανε και ο Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα μετά την πτώση του Άκπομ σε επαφή με τον Μάντσον, σε μια απόφαση του Αζέρου διαιτητή που χωράει συζήτηση.

Ο Κάναντι προσπάθησε να τονώσει επιθετικά την ομάδα του με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, γνωρίζοντας ότι δεν έχει και πολλές λύσεις, αφού οι Περιστεριώτες είχαν αρκετές (και σημαντικές) απουσίες. Ουσιαστικά, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό ο Ατρόμητος στο β’ ημίχρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ