Αθλητισμος

Μετά τον ΠAO κι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει στην Ευρωλίγκα (video)

Κατέρρευσαν οι Πειραιώτες στο Β’ ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olympiacos Piraeus - CSKA Moscow Highlights | Turkish Airlines EuroLeague RS Round 24

Κάθε χρόνο κάνουμε όνειρα περιμένοντας τις δύο ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα να πάνε ως το φάιναλ φορ. Όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ τη θεωρούμε δεδομένη. Κάτι τέτοιο φαίνεται πιθανό να μην συμβεί φέτος.

Για τον Παναθηναϊκό το πράγμα φάνηκε από νωρίς προς τα πού πάει. Μόλις προχθές έκανε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του επί της Γκραν Κανάρια και πρέπει να κάνει υπέρβαση για να μπει στην οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός, όμως, φάνηκε να είναι φαβορί για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας, αλλά τώρα κινδυνεύει με αποκλεισμό. Χθες βράδυ υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για ένα ημίχρονο το πάλευε στα ίσια (50-51). Ξαφνικά, όμως, μετά το 27ο λεπτό, οι παίκτες του Μπλατ κατέρρευσαν και έχασαν μοιραία με 97-81, συμπληρώνοντας πέντε σερί ήττες στη διοργάνωση.

Αυτή τη στιγμή, στη βαθμολογία οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τις Μπασκόνια, Μπάγερν στο 12-12, με τις τρεις αυτές ομάδες να καταλαμβάνουν τις θέσεις 7 ως 9. Ακριβώς από κάτω με μία νίκη λιγότερη είναι η Μακάμπι και ο ΠΑΟ.

Ίσως στο τέλος να τα καταφέρουν και οι δύο, όμως και πάλι θα πέσουν πάνω σε μία εκ των Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, έχοντας μειονέκτημα έδρας. Άρα οι πιθανότητες για να πάνε στο φάιναλ φορ της Βιτόρια παραμένουν ελάχιστες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ