Αθλητισμος

O τερματοφύλακας που αρνήθηκε να γίνει αλλαγή (video)

Ξέφραγο αμπέλι η Τσέλσι, στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσέλσι - Κέπα
Τσέλσι - Κέπα / © EPA

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Τσέλσι για μια ακόμη χρονιά αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα. Οι συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες έχουν φέρει προ απόλυσης τον προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι, όμως όσα έγιναν στον κυριακάτικο τελικό του Λιγκ Καπ με τη Μάντσεστερ Σίτι, γίνονται μόνο σε ερασιτεχνικά γήπεδα.

Ακριβώς πριν από το τέλος της παράτασης (εν τέλει η Σίτι νίκησε στα πέναλτι), ο Σάρι αποφάσισε να βάλει ως αλλαγή τον τερματοφύλακα Καμπαγέρο, που θεωρείται μετρ στις αποκρούσεις πέναλτι. Ο βασικός γκολκίπερ, Κέπα, αρνήθηκε να βγει από το γήπεδο, κάνοντας κινήσεις με το δάχτυλο προς τον πάγκο, τη στιγμή που ο Ιταλός κόουτς ήταν έξαλλος και οι διαιτητές σαστισμένοι.

Αφού ο αγώνας ολοκληρώθηκε ο Σάρι έφυγε για τα αποδυτήρια και εμφανίστηκε στα ΜΜΕ 40 λεπτά αργότερα. Όλοι περίμεναν την έκρηξη ή την παραίτησή του, όμως αυτός ήταν χαλαρός, τόνισε πως έγινε παρεξήγηση γιατί νόμιζε ότι ο Κέπα ήταν τραυματίας!

Φυσικά ουδείς στην Αγγλία έχει πιστέψει αυτές τις δικαιολογίες, με τον Σάρι να χάνει την αξιοπιστία του, τον Κέπα να δέχεται κριτική από παντού και την Τσέλσι να «μικραίνει» καθημερινά ως σύλλογος.

Kepa refuses to be substituted in Carabao Cup Final! | Full incident + John Terry's reaction!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ