Αθλητισμος

H Unicef στη φανέλα του Ολυμπιακού

Στα χνάρια της Μπαρτσελόνα οι ερυθρόλευκοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51984-106110.jpg

Σε μια ξεχωριστή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα συνεργασία προχώρησαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως για την εκστρατεία της UNICEF «100% Campaign», για την ανοσοποίηση παιδιών σε χώρες όπου δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

«Η έναρξη αυτής της συνεργασίας είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας, η ταυτότητα των μισών Ελλήνων, θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Στα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια έχουμε αναλάβει την ευθύνη να διαθέσουμε περισσότερα από 2 εκ. ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρξει βοήθεια μέσω του Olympiacos Foundation. Η συνεργασία μας με τη Unicef έχει διπλό μήνυμα: να σταθούμε όλοι στα παιδιά που τους λείπουν τα βασικά, το φαγητό και τα φάρμακα. Με τη βοήθεια του Ολυμπιακού θα εμβολιαστούν 50.000 παιδιά. Ταυτόχρονα, με τη συνεργασία στέλνουμε ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει η Ελλάδα μόνο της κρίσης, αλλά η Ελλάδα που απλώνει το χέρι και βοηθάει», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης και σημείωσε τέλος, «Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας και πιστεύουμε ότι θα την κερδίσουμε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός έχει μία παράδοση να κερδίζει και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα».

«Είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για τη UNICEF. Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο» τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος. «Η σημερινή μέρα είναι μια μεγάλη ιστορική συνάντηση. Η UNICEF και ο Ολυμπιακός, ένας σύλλογος που κουβαλά πολύ μεγάλο ιστορικό φορτίο στην νεοελληνική αθλητική ιστορία της χώρας μας και ανεκτίμητη συμβολή στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, έρχεται να αναδείξει τις ανθρωπιστικές αρετές, οι οποίες δεν είναι ασύμβατες με τον αθλητισμό», είπε.

Γ.Σ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ