Αθλητισμος

Δείτε την αποστομωτική απάντηση του Τζόρνταν στους σημερινούς σταρ του NBA

Τι έγινε όταν ζήτησαν από τον Air να σχολιάσει τα κατορθώματα των Γούεστμπρουκ και Χάρντεν

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg
Ο Μάικλ Τζόρνταν στη Συνέντευξη Τύπου

Ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος μπασκετμπολίστας και νυν Πρόεδρος των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν μίλησε λίγο μετά την ήττα της ομάδας του από την Ιντιάνα με 99-90 τα ξημερώματα της Τρίτης για το All-Star Game που θα διεξαχθεί στο «σπίτι» των Χόρνετς και στη σύντομη Συνέντευξη Τύπου που έγινε έδωσε μερικές από τις δικές του πάντα εντυπωσιακές απαντήσεις.

Michael Jordan jokes 6 titles more impressive than James Harden, Russ Westbrook streaks | NBA Sound

Ο Τζόρνταν μίλησε για το πώς θα νιώσει που το All-Star Game θα διεξαχθεί στη δικιά του Βόρεια Καρολίνα, για τις παλιές του μάχες με τον πρώην πράσινο Ντομινίκ Γουίλκινς και για ποιο λόγο οι παίκτες θα πρέπει να δίνουν το 100% τους στη γιορτή αυτή του μπάσκετ, ωστόσο η απάντηση που κράτησαν όλοι ήταν άλλη. Συγκεκριμένα, όταν ο Air ρωτήθηκε για τα ρεκόρ των Γούεστμπρουκ (σημείωσε 10 σερί αγώνες με Triple-Double) και Χάρντεν (έφτασε τα 30 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει τουλάχιστον 30 πόντους), αφού πρώτα έδωσε τα εύσημα και στις δύο, σχολίασε πώς «η πιο δύσκολη κατάκτηση ενός παίκτη όμως είναι τα 6 Πρωταθλήματα» όσα δηλαδή πήρε στην καριέρα του.

Όσοι δημοσιογράφοι παρευρέθηκαν στη Σάρλοτ φυσικά αντέδρασαν με γέλια, ποιος όμως να πει και τι στον κορυφαίο όλων, Μάικλ Τζόρνταν;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ