Αθλητισμος

Η μεταγραφή του Ράμσεϊ στη Γιουβέντους συνιστά πρόκληση (video)

Τόσα πολλά χρήματα δεν περίμενε ούτε ο ίδιος να πάρει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16 stars who died after Aaron Ramsey scored a goal - Oh My Goal

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι ένας διεθνής Ουαλός ποδοσφαιριστής, 28 ετών, που εδώ και χρόνια αγωνίζεται στην Άρσεναλ ως κεντρικός μέσος. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν καλό παίκτη, σχεδόν πάντοτε βασικό, που ποτέ όμως δεν ήταν το αστέρι της ομάδας του.

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός τα προηγούμενα χρόνια και στο μη μυημένο κοινό, για την… ατυχία που κουβαλούσε αφού όταν σκόραρε, αμέσως μετά κάποιος διάσημος ανά τον κόσμο πέθαινε.

Το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έδειξε μεγάλη κάψα να το ανανεώσει. Ούτε η διοίκηση της Άρσεναλ το κυνήγησε πολύ, θέλοντας να κάνει μια ανανέωση.

Μόλις έγινε γνωστό ότι μπορεί να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του, έπεσαν πάνω του όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, λες και ήταν ο Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ έδειξαν ενδιαφέρον, η Παρί Σεν Ζερμέν του έκανε πρόταση, όμως νικήτρια στην πλειοδοσία ανακηρύχθηκε η Γιουβέντους.

Το πλέον φοβερό είναι ότι το ποσό που θα εισπράξει ο Ράμσεϊ είναι απλά τρελό. Θα λαμβάνει 500 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Έτσι μετά τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Κριστιάνο ο επόμενος ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο είναι ο Ράμσεϊ!

Είναι λογικό κι επόμενο να αναρωτιέται κανείς, πού θα φτάσουν τα αμέσως επόμενα χρόνια οι αμοιβές και οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Όταν ένας παίκτης που δεν είναι πρώτης γραμμής, καρπώνεται τόσα πολλά χρήματα, τι θα γίνει με τους πραγματικά μεγάλους αστέρες;

Και κάπως έτσι θα συνεχίσει να μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στους λίγους «μεγάλους» και τους υπόλοιπους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

China launches app encouraging users to identify and report debtors

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ