Αθλητισμος

Η ζωή του Μαραντόνα γίνεται σειρά από την Amazon

Μαφία, ναρκωτικά, γκολ και σκάνδαλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντιέγκο Μαραντόνα
Ντιέγκο Μαραντόνα / © EPA/JUAN CARLOS CRUZ

Η σειρά «Sueño Bendito» (Ευλογημένο όνειρο) που γυρίζεται από την Amazon και θα μεταδίδεται στην πλατφόρμα της Amazon Prime Video, μπήκε στην τελική ευθεία και θα περιλαμβάνει μεγάλες αλήθειες και σκληρές σκηνές. Τρεις ηθοποιοί από την Αργεντινή, οι Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νίκολας Γκόλντσμιντ, υποδύονται τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε τρεις περιόδους της ζωής του, η οποία είναι γεμάτη από σκάνδαλα, γυναίκες, ναρκωτικά και ντόπινγκ.

«Πρόκειται για βιογραφική σειρά, κάθε επεισόδιο θα διαρκεί μια ώρα και θα παρουσιάζει τους θριάμβους και τις προκλήσεις του θρύλου, στις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και της προσωπικής του ζωής», έχει ανακοινώσει σχετικά η Amazon Prime Video.

Η πρώην σύζυγός του, Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ο 58χρονος Μαραντόνα είναι αντίδικος εδώ και χρόνια, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το περιεχόμενο της σειράς. «Είδα τη δική τους εκδοχή, όπου ο Ντιέγκο είναι άρρωστος. Αν το αφήγημα δεν περιγράφει αυτά που εγώ έζησα, τότε σίγουρα θα διηγηθώ τη δική μου εκδοχή των γεγονότων», προειδοποίησε.

«Δεν έχω καταφέρει να ξεφύγω ακόμη από αυτή την παγίδα. Προσπαθώ να βρω λύση, τα ναρκωτικά όμως εξακολουθούν να υπάρχουν στη ζωή μου», έλεγε πριν από λίγα χρόνια ο Μαραντόνα, απευθύνοντας ουσιαστικά έκκληση βοήθειας προς όποιον μπορούσε να τον ακούσει. 

«Ο Μαραντόνα δεν άντεξε τη φρικαλέα ποδοσφαιρική δόξα. Με τη μετεγγραφή του στη Νάπολι έπεσε στα χέρια της Μαφίας. Πού βρήκε η φτωχή Νάπολι τα χρήματα να αγοράσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου;» αναρωτήθηκε η διάσημη αργεντινή συγγραφέας Αλίσα Ντουχόβνα Ορτίθ. «Ναι, έκανα χρήση κοκαΐνης. Ήθελα να ξεπεράσω το στρες και την πίεση από τη σωματική και ψυχολογική κόπωση. Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου. Πίστεψα ότι η κοκαΐνη θα με ανακούφιζε. Δεν είχα δίκιο, αλλά δεν είχα και τις ηθικές δυνάμεις να αντισταθώ», παραδέχθηκε ο ίδιος το 1991 στο Μπουένος Άiρες, όπου είχε πάει για να βρει τη χαμένη του ηρεμία μετά τον αγώνα με την Μπάρι, όπου βρέθηκε ντοπαρισμένος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ