Αθλητισμος

Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι της εθνικής στο μπαράζ

Μετά τη χτεσινή νίκη με 2-0

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51502-105318.jpg

Μετά τα χτεσινά αποτελέσματα και τον τερματισμό των αγώνων στους κανονικούς προκριματικούς ομίλους της Ευρώπης για το μουντιάλ του 2014, η Ελλάδα κατατάσσεται στους «ισχυρούς» δεύτερους, μαζί με τις Πορτογαλία, Ουκρανία και Κροατία. Οι «ανίσχυρες», μια από τις οποίες θα κληρωθεί αντίπαλος της εθνικής μας, είναι η Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία. Η κλήρωση θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου και οι αγώνες στις 15 και 19 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι της Ευρώπης στο μουντιάλ θα είναι δώδεκα. Οι τέσσερις ομάδες που θα προκύψουν από τους αγώνες – μπαράζ και άλλες οκτώ, που προκρίθηκαν απευθείας, ως πρώτες στους ομίλους τους. Είναι οι Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία, Ρωσία, Αγγλία και η προαναφερθείσα Βοσνία – Εργεζοβίνη.

Υπενθυμίζεται ότι χτες το βράδυ η εθνική νίκησε χτες το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Λιχτενστάιν με 2-0, αλλά την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση κέρδισε η Βοσνία – Ερζεγοβίνη, που νίκησε τη Λιθουανία 1-0 στο Κάουνας.

Η ελληνική ομάδα ούτε και χτες βλεπόταν, απέναντι στους ερασιτέχνες αντιπάλους του κεντροευρωπαϊκού κρατιδίου. Τα γκόλ πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης (129 συμμετοχές στην εθνική).

Μ.Φ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ