Αθλητισμος

Η επιστροφή του Αβραάμ στον Ολυμπιακό (video)

Τις πέντε μεταγραφές έφτασαν οι «ερυθρόλευκοι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό! / Avraam Papadopoulos joins Olympiacos!

Ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε στον Πειραιά. Έπειτα από μία περιπλάνηση σε… περίεργα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γύρισε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του.

Ο διεθνής στόπερ έφυγε τον Σεπτέμβριο του 2014 για την τουρκική Τραμπζονσπόρ, ενώ έπειτα από έξι μήνες συνέχισε στην Κίνα και τη Σένχουα. Έναν χρόνο αργότερα πήρε μυρωδιά και από το ποδόσφαιρο της Ιαπωνίας (Τζούμπιλο Ιουάτα) για να καταλήξει στην Αυστραλία και την Μπρισμπέιν Ρόαρ!

Λίγο αφότου έκλεισε τα 34 του χρόνια, ο Παπαδόπουλος έγινε ξανά μέλος του Ολυμπιακού, αν και δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο. Το συμβόλαιό του ισχύει ως το καλοκαίρι και μετά θα αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ.

Πριν από λίγο καιρό, ο Αβραάμ αθωώθηκε (όπως και όλοι σχεδόν οι κατηγορούμενοι…) για εμπλοκή σε στοιχήματα του σκανδάλου Koriopolis. 

Βέβαια, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κι άλλες κινήσεις. Απέκτησαν τον σέντερ φορ Σολδάνο από την Ουνιόν της Αργεντινής, με τον ίδιο να δηλώνει όμως πως δεν είναι ακόμη έτοιμος, τον μεσοεπιθετικό Μασούρα από τον Πανιώνιο, ενώ έκανε και δύο δανεισμούς. Έφερε τον εξτρέμ Ζιλ Ντίας από τη Μονακό για έξι μήνες και για το ίδιο διάστημα τον Ελληνορώσο τερματοφύλακα Γιούρι Λοντίγκιν, που έπαιζε στη Ζενίτ, αλλά τον μάθαμε από την καριέρα του στην Ξάνθη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ