Αθλητισμος

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα o Κατίδης

Για το ναζιστικό χαιρετισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51264-104881.jpg

Μετανιωμένος εμφανίζεται τώρα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο όταν επέλεξε να χαιρετίσει ναζιστικά για να πανηγυρίσει γκολ σε αγώνα της ομάδας του με τη Βέροια στις 16 Μαρτίου 2013.

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν τόσο σφοδρές που οδήγησαν στο στιγματισμό του παίκτη και τη διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Τώρα, μετά και τα γνωστά γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται, και με συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα Δικέφαλος - έντυπο που απευθύνεται σε οπαδούς της ΑΕΚ, για τους οποίους είχε αποτελέσει «κόκκινο πανί» - ζητά συγγνώμη για την πράξη του.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Σέβομαι απεριόριστα τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους είμαι ευγνώμων που πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Ζητώ συγγνώμη από έναν-έναν ξεχωριστά για όσα ανάγκασα να πιστέψουν για μένα, μετά από εκείνο το παιχνίδι.

»Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν τίποτα δεν δούλεψε σωστά. Μετά, όπως, από όλα αυτά είναι τρομερό που ο κ. Μελισσανίδης ανέλαβε την αναγέννηση της ομάδας»!

»Πιστεύω πως το νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα σημαίνει αυτόματα το γεγονός πως πραγματικά κάτι καινούργιο μόλις άρχισε. Σίγουρα εάν υπήρχε γήπεδο πολλά προβλήματα δεν θα τα συζητούσαμε καν. Φυσικά και είδα τα σχέδια της "Αγιας Σοφιάς" και είμαι ήδη χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν και θα παίξουν μέσα σε αυτή την αρένα». Εύχομαι στην ΑΕΚ να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της».

Σήμερα ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Νοβάρα Κάλτσιο, που συμμετέχει στην 2η κατηγορία της Ιταλίας.

Δ.Κ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ