Αθλητισμος

Φεύγει ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ;

Ο Σέρβος σκόρερ έχει στα χέρια του μυθική πρόταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγιοβιτς, ΠΑΟΚ
Πρίγιοβιτς, ΠΑΟΚ / © INTIME SPORTS/ ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Εν πολλοίς, η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ οφείλεται στην εκτελεστική δεινότητα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος σέντερ φορ έχει σημειώσει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πραγματικά ασταμάτητος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, όμως, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην Τούμπα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Διότι ο 28χρονος επιθετικός έχει στα χέρια του τρελή πρόταση. Όχι από καμιά ομάδα της προκοπής, καλύτερη του ΠΑΟΚ. Τα λεφτά είναι πολλά, δηλαδή τόσα πολλά που πιθανώς δεν θα ξαναβρεί στην καριέρα του.

Η Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία σε πρώτη φάση δίνει στην ελληνική ομάδα 10 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή αναγράφονται στη ρήτρα του. Άρα δεν τίθεται θέμα άρνησης από πλευράς του ΠΑΟΚ. Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι δίνουν στον παίκτη 25.000.000 ευρώ για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023! Ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ εισπράττει 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, μπορεί να πάρει και κάποια αύξηση, όμως επ’ ουδενί ο Σαββίδης δεν θα μπορούσε να του δώσει 5 εκατομμύρια ετησίως.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά είναι δεδομένο πως ο Πρίγιοβιτς το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Μπορεί να ξέρει ότι η καριέρα του θα πάρει την κατιούσα σε ένα αδιάφορο πρωτάθλημα, όμως από την άλλη, θα βρει λεφτά που θα εξασφαλίσουν και τα… εγγόνια του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ