Αθλητισμος

Ο Κλοπ είναι ο εφιάλτης του Μουρίνιο (video)

Τρεις φορές στάθηκε αφορμή για να χάσει τη δουλειά του ο Πορτογάλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20465302.jpg
© EPA/PETER POWELL

Ο τελευταίος αγώνα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ήταν αυτός της Κυριακής με τη Λίβερπουλ. Στο μεγαλύτερο αγγλικό ντέρμπι οι «κόκκινοι» πάτησαν τη Γιουνάιτεντ και νίκησαν με σκορ 3-1. Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας προκάλεσαν την απόλυση του Μουρίνιο.

Unseen Greece by 20 Mates - Powered by Huawei

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στέλνει τον Πορτογάλο στο ταμείο ανεργίας.

Η αρχή έγινε το 2013, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκε με την Ντόρτμουντ του Κλοπ βεβαίως, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί νίκησαν με 4-1 στο πρώτο ματς, έχασαν 2-0 στη Μαδρίτη και πέρασαν στον τελικό. Για τρίτη σερί χρονιά η «βασίλισσα» απέτυχε να φτάσει ως το τέρμα του δρόμου και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η θητεία του Πορτογάλου.

Dortmund vs Real Madrid 4-1 All Goals & Highlights 2012 - HD 1080i (English Commentary)

Ο –κάποτε- Special One επέστρεψε στην Τσέλσι, πήρε κι εκεί ένα πρωτάθλημα ώσπου βρήκε πάλι στον δρόμο του τον Κλοπ. Η 3η του σεζόν στο Λονδίνο ήταν καταστροφική και η ομάδα βρισκόταν στη 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, στην Αγγλία είχε πάει και ο Κλοπ για να αναλάβει τη Λίβερπουλ. Συμπτωματικά η πρώτη του νίκη με τους «κόκκινους» ήταν το 3-1 (πάλι) κόντρα στην Τσέλσι! Αποδείχτηκε ο τελευταίος αγώνας του Μουρίνι με τους «μπλε»…

Chelsea vs Liverpool 1-3 | Goals & Highlights 31.10.2015

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ