Αθλητισμος

Όλα δείχνουν πως ο Κούγιας έκανε «σόου»

Παρέδωσε τα δελτία στην ΕΠΟ, αλλά η Λάρισα αναμένεται να παίξει με την ΑΕΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kougias.jpg
©EUROKINISSI

Όπως είχε υποσχεθεί από την Κυριακή, ο Αλέξης Κούγιας πήγε στην ΕΠΟ τη Δευτέρα το μεσημέρι για να παραδώσει τα δελτία των παικτών της ΠΑΕ Λάρισας.

Αρχικά ζήτησε να συναντηθεί με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, ο οποίος δεν τον δέχτηκε και πριν αποχωρήσει από τα γραφεία άφησε έναν φάκελο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΛ αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ το μοναδικό απαραίτητο έγγραφο για να αγωνιστεί μια ομάδα σε έναν αγώνα Σούπερ Λιγκ είναι η κάρτα υγείας των ποδοσφαιριστών.

Σαφώς και αναγράφεται στο φύλλο αγώνος ο αριθμός δελτίου του κάθε παίκτη, όμως δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση των συγκεκριμένων εγγράφων.

Χθες βράδυ, το ΔΣ του συλλόγου (ο Κούγιας είναι ο μεγαλομέτοχος) συνεδρίασε και εξέδωσε ανακοίνωση, όπου στηρίζει τον Κούγια, αλλά διαφωνεί με την άποψή του να μην παίξει η ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή.

Ταυτόχρονα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στην πρόθεση του γνωστού δικηγόρου να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ και τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν όλα τα παραπάνω ήταν ένα καλοστημένο σόου εντυπώσεων, όπως πιστεύουν άλλωστε και στην ΑΕΚ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ