Αθλητισμος

Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Επιβεβλημένη η παρουσία ξένων διαιτητών (video)

Διαιτητικά όργια στο παιχνίδι με τη Λαμία, παράπονα και στο «Καραϊσκάκης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok23.jpg
©EUROKINISSI

Δύσκολη νίκη με 1-0 μέσα στη Λαμία πέτυχε ο ΠΑΟΚ με γκολ του Βαρέλα, όμως αυτό που μένει από το συγκεκριμένο ματς, είναι το πέναλτι-μαρς που δεν καταλογίστηκε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Σε σουτ του Επστάιν, ο Βιεϊρίνια ανέκοψε την μπάλα με το χέρι απλωμένο και ο διαιτητής Τσαμούρης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, παρότι βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά και με ξεκάθαρο οπτικό πεδίο!

Michelle Obama speaks at London girls' school

Αργότερα, θα μπορούσε να αποβάλλει τον Μπαράλες της Λαμίας για χτύπημα στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Πασχαλάκη, κάτι το οποίο όμως δεν έκανε.

Προβληματικές διαιτησίες

Στο νικηφόρο 2-1 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών ξεκίνησε από οφσάιντ και αν προσθέσουμε το μαϊμού-πέναλτι που κέρδισε ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, μιλάμε για μια αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, βγαλμένη από τα χειρότερα όνειρα κάθε φιλάθλου.

Δυστυχώς δεν γίνεται να έχουμε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος ξένους διαιτητές. Γιατί οι ντόπιοι είναι, στην πλειονότητά τους, ακατάλληλοι κι αυτό φαίνεται κάθε εβδομάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ προηγείται με 32 και ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 26.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ