Αθλητισμος

«Ροζ» σκάνδαλο στο NBA με πρωταγωνιστές τον Dwight Howard και γνωστή τρανσέξουαλ

Η τρανσέξουαλ συγγραφέας Μασίν Ελίτζε κατηγόρησε τον αστέρα του NBA μέσω Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
befunky-collage_1.jpg
Αριστερά: Instagram Masin Elije/ Δεξιά: © ERIK S. LESSER/EPA

Τον τελευταίο μήνα ο πρώην σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς, Ατλάντα Χοκς και Σάρλοτ Χόρνετς, Ντουάιτ Χάουαρντ περνά έναν τραυματισμό, που δεν τον έχει αφήσει να αγωνιστεί, όμως βρήκε –άθελά του- άλλον τρόπο για να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Η τρανσέξουαλ συγγραφέας Μασίν Ελίτζε κατηγόρησε μέσω Twitter τον ψηλό των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς για σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα να εξαγοράσει τη σιωπή της, καταθέτοντας μάλιστα και ηχητικά ντοκουμέντα.

H Ελίτζε υποστήριξε πως διατηρούσε πολύμηνη σχέση με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και ότι τον γνώρισε στο τηλεοπτικό σόου «Wild n’ out», που είχε βρεθεί ως καλεσμένος. Η συγγραφέας φαίνεται να «κρατά» τον γνωστό παίκτη αφού έχει ανεβάσει τόσο στο Twitter, όσο και στο Instagram ντοκουμέντα που ο Χάουαρντ και ο πάστοράς του, της προσφέρουν χρήματα για να κρατήσει εχεμύθεια σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις που υποστηρίζει ότι δέχθηκε.

Μάλιστα, η Ελίτζε πέρα από αυτές τις κατηγορίες, υποστηρίζει κιόλας πως ο θηριώδης σέντερ την απάτησε το ίδιο διάστημα και με εκδιδόμενη τρανσέξουαλ, ενώ λέει χαρακτηριστικά ότι δεν έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, για να κερδίσει δόξα, αφού «ο Χάουαρντ δεν είναι ούτε Κόμπε, ούτε Λεμπρόν, ούτε Τζόρνταν», αλλά για να δείξει το πόσο άκαρδος είναι.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ