Αθλητισμος

Γυναίκα «ζώνει» με φωτοβολίδες κοριτσάκι για το ματς Ρίβερ-Μπόκα - «Εμφύλιος» στην Αργεντινή (εικόνες, video)

Χαοτική κατάσταση πριν τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες - Πετροπόλεμος, τραυματίες και ποδοσφαιριστές στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
boca.png
© TWITTER

Ανεξέλεγκτα τα πράγματα στην Αργεντινή για το ντέρμπι Ρίβερ - Μπόκα που αναμένεται να διεξαχθεί στο «Monumental».

Σοκάρει το βίντεο μάλιστα με γυναίκα που δένει φωτοβολίδες πάνω στο σώμα ενός μικρού κοριτσιού προκειμένου να τα περάσει στο γήπεδο.

Νωρίτερα, οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της «μισητής» αντιπάλου και μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, καθώς κατάφεραν να σπάσουν και κάποια τζάμια στο πλάι του οχήματος.

Οι οπαδοί της Ρίβερ πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα, καθώς περνούσε ανάμεσά τους, ενώ έριξαν ακόμα και σπρέι πιπεριού στα μέλη της αντίπαλης αποστολής.

Η Μπόκα ζητά να αναβληθεί ο τελικός, καθώς τουλάχιστον τέσσερις παίκτες της έχουν τραυματιστεί από την επίθεση στο πούλμαν, ενώ ένας εξ αυτών, ο μέσος Πάμπλο Πέρες, έχει γυαλιά στο μάτι και πήγε ήδη στο νοσοκομείο.

Todo Noticias en vivo las 24hs

Με μία ώρα καθυστέρηση, στις 23:00 ώρα Ελλάδος η έναρξη, λέει ωστόσο η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL), επιμένοντας ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Μπόκα ζήτησαν να γίνει ο αγώνας την Κυριακή και εκείνοι της Ρίβερ συμφώνησαν, ωστόσ η CONMEBOL πιέζει για απόψε, εξαιτίας των τηλεοπτικών.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιέσεις προς την Μπόκα ακόμα και από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, που απειλεί τους φιλοξενούμενους με αποκλεισμό, αν δεν κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο.

Περίπου δέκα λεπτά πριν τις 11 τη νύχτα (ώρα Ελλάδος), η CONMEBOL ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 00:15 ώρα Ελλάδος, ωστόσο η Μπόκα επιμένει ότι δεν κατεβαίνει να παίξει χωρίς τον αρχηγό της, Πάμπλο Πέρες, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ | ΓΚΟΛ 2-1 | 24/11/2018 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ