Αθλητισμος

6χρονος θα πούλαγε τα παιχνίδια του για να δει την Ρίβερ Πλέιτ - Το απίστευτο δώρο οπαδών

Το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα και θα δει live το Superclasico

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lll.jpg
Facebook

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σε όλο τον κόσμο η ιστορία του μικρού Ρέντσο. Ο 6χρονος ζει στη μικρή πόλη Παρανά, 450 χιλιόμετρα μακριά από το Μπουένος Άιρες και αγαπημένη του ομάδα είναι η Ρίβερ Πλέιτ.

Όπως είναι λογικό, όνειρό του είναι δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Μένοντας μακριά από την πρωτεύουσα της Αργεντινής και με την οικογένειά του να μην έχει τους απαραίτητους πόρους, ο πιτσιρικάς το πήρε πάνω του και αποφάσισε να πουλήσει τα παιχνίδια του, ώστε να καταφέρει να πάει μια φορά στο «Μονουμεντάλ».

Έστησε το τραπεζάκι του έξω από το σπίτι και κάποιος περαστικός, το διέρρευσε στο facebook. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο τοπικός σύνδεσμος οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ, όπως και αυτός της πόλης Μάλαγα (όχι της Ισπανίας). Βρέθηκαν δύο εισιτήρια για τον μικρό και τον πατέρα του, ώστε να δουν από κοντά τον σαββατιάτικο μεγάλο επαναληπτικό τελικό του Λιμπερταδόρες κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς! Εκεί, η οικογένεια θα πληρώσει τα μεταφορικά και τις δέκα ώρες πήγαινε-έλα με το αμάξι.

Επειδή όμως υπήρξαν και οικονομικές προσφορές από απλούς οπαδούς, ο Ρέντσο και η μαμά του Καρολίνα θα ξαναπάνε στο «Μονουμεντάλ» και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Χιμνάσια. Πέρα από την είσοδο στο γήπεδο, βρέθηκαν χρήματα για να πληρωθούν δύο αεροπορικά εισιτήρια, ώστε να αποφευχθεί δεύτερο μεγάλο οδικό ταξίδι για τον πιτσιρικά.

mm.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ