Αθλητισμος

Η Μονακό στο χείλος του γκρεμού…

«Δίσεκτη» η χρονιά για τους Μονεγάσκους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20288082.jpg
© EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Με την ομάδα να έχει εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και με μερικές καλές μεταγραφές, όλοι στη Μονακό ήλπιζαν σε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία (πρόκριση στην επόμενη φάση) και προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Ενώ ακόμη δεν έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες στη σεζόν και τα πράγματα είναι εφιαλτικά για τους Μονεγάσκους.

Ο προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ απολύθηκε λόγω της κακής εκκίνησης και τη θέση του πήρε ο Τιερί Ανρί. Παλιά δόξα του συλλόγου και του γαλλικού ποδοσφαίρου, με μηδαμινή πείρα από προπονητική. Η παρουσία του Ανρί δεν βοήθησε ούτε ψυχολογικά, καθώς με αυτόν στον πάγκο η Μονακό σε πέντε ματς δεν έχει ούτε μία νίκη!

Στο πρωτάθλημα είναι ουραγός με επτά βαθμούς σε δώδεκα αγωνιστικές, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει έναν βαθμό σε τέσσερα ματς, επίσης ουραγός και στον όμιλό της. Χαρακτηριστικό του φετινού ναυαγίου για την ομάδα το χθεσινό 0-4 από την Μπριζ, ένα πραγματικά ταπεινωτικό αποτέλεσμα από μία μέτρια ομάδα.

Αν όλα τα παραπάνω δεν αρκούν. Χθες προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ανακρίθηκε για πιθανή εμπλοκή του σε υποθέσεις διαφθοράς και όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση κρύβει πολλά…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ