Αθλητισμος

Η νύχτα των οργίων στο ΝΒΑ (video)

Τα 14 τρίποντα του Τόμπσον, οι 92 πόντοι σε ένα ημίχρονο και οι ασταμάτητοι Μπακς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Klay Thompson Drops 52 & BREAKS NBA RECORD With 14 3-Pointers | October 29, 2018

Από την αρχή της χρονιάς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δείχνουν να έχουν το παλιό τους κέφι, να διασκεδάζουν σε κάθε ματς, κάτι που αποτυπώνεται μέσα στο παρκέ.

Τα ξημερώματα έδωσαν άλλη μια παράσταση νικώντας τους Μπουλς μέσα στο Σικάγο με 149-124. Ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 52 πόντους (σε 26 λεπτά!) έχοντας 14 εύστοχα τρίποντα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Ο σούτινγκ γκαρντ των πρωταθλητών ξεπέρασε τα 13 τρίποντα σε έναν αγώνα, που πέτυχε πρόπερσι ο συμπαίκτης του Στεφ Κάρι.

Στον σημερινό αγώνα, οι Ουόριορς έβαλαν 92 πόντους στο πρώτο μέρος, η δεύτερη καλύτερη συγκομιδή όλων των εποχών σε ματς ΝΒΑ. Μόνο οι Φίνιξ Σανς πέτυχαν κάτι ανώτερο, όταν το 1990 σε αγώνα απέναντι στο Ντένβερ έβαλαν 107 πόντους στις πρώτες δύο περιόδους.

Κι όμως, αυτή τη στιγμή οι «πολεμιστές» δεν έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, διότι έχασαν στον τρίτο αγώνα τους από τους Νάγκετς, Μία ομάδα παραμένει αήττητη κι αυτή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς.

Στο ντέρμπι των αήττητων κόντρα στους Ράπτορς, έκαναν επίδειξη δύναμης 124-108, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 7-0. Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι τα κατάφεραν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν ελαφρά τραυματίας! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ