Αθλητισμος

Θα βρει ποδοσφαιρικό συμβόλαιο ο Γιουσέιν Μπολτ; (video)

Ο Τζαμαϊκανός σταρ του στίβου κυνηγά ακόμη την τύχη του στην μπάλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι κουκουλοφόροι ανάβουν μολότοφ λίγο πριν επιτεθούν στο ΑΤ Ομονοίας

Έχοντας διαλύσει κάθε ρεκόρ στα σπριντ, ο Γιουσέιν Μπολτ θέλει να κάνει όσο πιο επαγγελματικά γίνεται το χόμπι του, τώρα που αντέχει.

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη αρχικά είχε μεγαλεπήβολα σχέδια για την ποδοσφαιρική του καριέρα. Μόνο που στη Ρεάλ ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να παίξει. Ούτε στην Ντόρτμουντ τον πήραν σοβαρά, παρότι λόγω χορηγιών, του έδωσαν την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί τους.

Στη συνέχεια ο 32χρονος Τζαμαϊκανός έριξε τον πήχη, πηγαίνοντας για δοκιμή στη νορβηγική Στρόμσγκοντσετ. Δεν έπεισε και άλλαξε Ήπειρο, κατηφορίζοντας προς την Ωκεανία. Εκεί, εδώ και έναν μήνα προπονείται και παίζει σε φιλικά με τους Μάρινερς, ενώ τις προάλλες σκόραρε δύο φορές.

Αν και οι Αυστραλοί θέλουν να τον κρατήσουν, αυτός θέλει να παίξει στην Ευρώπη, ώστε να βολεύει καλύτερα και τις υπόλοιπες δουλειές του. Δυστυχώς, θα αναγκαστεί να παίξει στη Μάλτα, αφού η ομάδα της Βαλέτα του έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο, που αναμένεται να το αποδεχτεί.

Αλήθεια, στην Ελλάδα θα δεχόμασταν έναν σταρ με τις ιδιαιτερότητες του Μπολτ; Δεν θα μπορούσε να τον πάρει μια ομάδα; Έτσι κι αλλιώς, λεφτά δεν ζητάει ουσιαστικά, πολύ απλά γιατί δεν τα έχει ανάγκη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ