Αθλητισμος

Ενδείξεις για στημένο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Υπήρξε παράξενο στοιχηματικό ποντάρισμα στο Παρί-Ερ. Αστέρας 6-1

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20152994.jpg
© EPA/Ian Langsdon

Η L’ Equipe είναι –μακράν της δεύτερης- η πιο σοβαρή και αξιόπιστη αθλητική εφημερίδα στον κόσμο. Τα ρεπορτάζ της είναι διπλοτσεκαρισμένα και πολύ σπάνια οι συντάκτες της πέφτουν σε δημοσιογραφικές «γκάφες».

Ως εκ τούτου, το βασικό θέμα που παίζει εδώ και λίγη ώρα στη διαδικτυακή της έκδοση, πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας, που κρίνονται ασφαλείς, η ΟΥΕΦΑ εξετάζει τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας 6-1 ως ύποπτο χειραγώγησης!

Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου η πληροφορία ότι παράγοντας του συλλόγου από τη Σερβία πόνταρε 5.000.000 ευρώ στο να χάσει η ομάδα του με πέντε γκολ διαφορά. Η πληροφορία αξιολογήθηκε ως αξιόπιστη και άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ πήγαν στο Παρίσι και λέγεται πως διαπίστωσαν «ύποπτες κινήσεις» Σέρβων παικτών, ώστε στο τέλος το ματς να διαμορφωθεί σε 6-1, δηλαδή μια ήττα με πέντε γκολ διαφορά! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ