Trending Now

Αυτός ο λογαριασμός Twitter βρίσκει τις χαμένες μπάλες όλου του κόσμου

Δύο φίλοι από το Μπέρμιγχαμ μας γυρίζουν πίσω στην παιδική μας ηλικία

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
football-1305427_1280.jpg

Έχεις πεθυμήσει την μπάλα ποδοσφαίρου, που έχασες την τελευταία φορά που πήγες για 5Χ5; Έψαχνες για ώρες κάτω από αμάξια για την χαμένη σου μπάλα αλλά μάταια; Πλέον υπάρχει ένας λογαριασμός στο Twitter, για τις ατέλειωτες ώρες που χάσαμε στην παιδική (ή και όχι μόνο) ηλικία, ψάχνοντας για τις χαμένες μπάλες μας. Ο Μάθιου Λουτζ μαζί με τον Άνταμ Μπάρνφιλντ, λοιπόν, αποφάσισαν να μας επαναφέρουν την παιδική νοσταλγία και τις ξεφούσκωτες ποδοσφαιρικές μπάλες που δεν γύρισαν ποτέ σπίτι.

Οι δύο τους διατηρούν έναν λογαριασμό στο Twitter, όπου ο καθένας που έχει βρει μια μπάλα, παρατημένη, μπορεί να ποστάρει και έτσι να επικοινωνήσει με τον κάτοχο της. Οι δυο φίλοι από το Μπέρμιγχαμ ξεκίνησαν ψάχνοντας σε δρόμους, πάρκα, θάμνους και στενάκια για να βρουν χαμένες μπάλες με την ανταπόκριση στο Twitter να είναι μεγάλη και το φαινόμενο να γίνεται σιγά-σιγά παγκόσμιο.  

Μάλιστα, μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρότζεκτ τους, αποφάσισαν να εκδώσουν και ημερολόγιο με τις μπάλες που βρέθηκαν στα πιο περίεργα σημεία.

Αν λοιπόν χάσατε ή βρήκατε κάποια μπάλα ποδοσφαίρου δεν έχετε παρά να στείλετε τη φωτογραφία στο λογαριασμό «Lost Footballs», μήπως κάνετε την τύχη σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ