Αθλητισμος

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον Ρονάλντο αγκαλιά με το μοντέλο που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση

«Έχω τη συνείδησή μου καθαρή» έγραψε στο Twitter ο CR7

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ronaldo2342.jpg
©EPA/DI MARCO

Στη δημοσιότητα έδωσε η βρετανική εφημερίδα «The Sun» ένα video, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί του Λας Βέγκας παρέα με την Κάθριν Μαγιόργκα -το μοντέλο που τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά σε σουίτα ξενοδοχείου.

Τα πλάνα είναι από privé χώρο του διάσημου club «Sin City», το 2009, όπου ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και η Αμερικανίδα πίνουν και χορεύουν αισθησιακά, λίγες ώρες πριν αποχωρήσουν για τη σουίτα.

Επιστροφή στην Κορυφή/Back to the Top (Trailer) - AIFF 2018

Όπως αναφέρει στην αγωγή της, ο CR7 την κακοποίησε σεξουαλικά στο μπάνιο και στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια, γονάτισε, επισημαίνοντας ότι «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το 1%».

cathryn.jpg

Το 2010 η Αμερικανίδα παραδέχθηκε ότι είχε αποδεχθεί συμβιβασμό αξίας 375.000 δολαρίων ώστε να μην μιλήσει ποτέ για το περιστατικό. Μάλιστα, της απαγορεύθηκε να αναφέρει οπουδήποτε το όνομα του ποδοσφαιριστή, κάτι για το οποίο επίσης συμφώνησε.

Πλέον, όμως, οι δικηγόροι της Μαγιόργκα επιδιώκουν να αποδείξουν ότι εκείνη η συμφωνία είναι άκυρη.

Ρονάλντο: «Αρνούμαι σθεναρά τις κατηγορίες εναντίον μου»

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πορτογάλος διεθνής έγραψε δύο μηνύματα στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι «έχω τη συνείδησή μου καθαρή» και «περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιονδήποτε ερευνών».

«Αρνούμαι σθεναρά τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο έγκλημα που στρέφεται εναντίον όλων όσων πιστεύω. Όσο κι αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να "ταΐσω" το θέαμα των ΜΜΕ, που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που επιδιώκουν να προωθήσουν τον εαυτό τους εις βάρος μου» ανέφερε επίσης ο CR7.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιθετικός της Γιουβέντους είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για fake news και υποστηρίζοντας ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

The Illusionist | trailer #1 US (2010) Jacques Tati

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ