Αθλητισμος

Οι… εχθροί του Γιαννακόπουλου που έγιναν φίλοι

Καλεσμένοι του στην Αθήνα, τόσο ο Μπερτομέου όσο και ο Ομπράντοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannakopoulos.jpg
© EUROKINISSI/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει τις πληγές, ακόμη και τις έχθρες. Δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις είχε την Τετάρτη το βράδυ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο gala που διοργάνωσε σε υψηλούς μπασκετικούς καλεσμένους ενόψει του τουρνουά που ξεκινά σήμερα στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καλοδέχτηκε, αγκάλιασε και φωτογραφήθηκε με τον Ζοσέπ Μπερτομέου, τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκας! Ως γνωστόν, οι δυο τους έφτασαν στα άκρα, ειδικά με τις απειλές από πλευράς Γιαννακόπουλου ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από τη διοργάνωση. Τελικά, δικαιώθηκαν όσοι πίστευαν πως ο Γιαννακόπουλος μπλόφαρε, αφού ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στην Ευρωλίγκα και οι όποιες διαφωνίες αμβλύνθηκαν.

Πιο μεγάλη σημασία έχει, όμως, η συνάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Η Φενέρμπαχτσε είναι η μία από τις τρεις καλεσμένες ομάδες που θα παίξουν στο τουρνουά (μαζί με Μακάμπι, Χίμκι) και ο Σέρβος προπονητής συναντήθηκε με τον άνθρωπο, με τον οποίον ήταν στα μαχαίρια εδώ και αρκετά χρόνια.

obra.jpg
© EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Χθες βράδυ, αγκαλιάστηκαν, μίλησαν εγκάρδια, ενώ ο Ζοτς που ξέρει τους πάντες στο «τριφύλλι» είχε ζεστή συνομιλία τόσο με τη σύζυγο του Γιαννακόπουλου, όσο και με τη μητέρα του, την κυρία Δέσποινα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ