Αθλητισμος

Εντυπωσιάζουν Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Εμφατικά «διπλά» στην Premier League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47787-98653.jpg

Μια εξαιρετική Άρσεναλ σημείωσε δεύτερη «τριάρα» μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς μετά το 3-0 στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε το Σάββατο με 3-1 της Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Τα γκολ στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ σημείωσαν οι Ζιρού (14΄) και Ποντόλσκι (41΄,68΄), ενώ για τους «κότατζερς» μείωσε ο Μπεντ στο 77΄. Τρία λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο γήπεδο ο Γιώργος Καραγκούνης, στη θέση του Σίντγουελ.

Με γκολ του Στάριτζ στο 21ο λεπτό η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας την Άστον Βίλα 1-0 και έκανε το «δύο στα δύο», δείχνοντας με την εμφάνισή της μια ομάδα που σφυρηλατεί χαρακτήρα νικήτριας. Ο νεαρός διεθνής επιθετικός σκόραρε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, μετά το 1-0 επί της Στόουκ στην πρεμιέρα, ενώ ο Μινιολέ ήταν και πάλι «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων».

Η Χαλ πήρε το πρώτο τρίποντό της στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 (22΄ πέναλτι Μπρέιντι) της Νόριτς, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερπ από το 27ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Σαγκμπό.

Η Κρίσταλ Πάλας, παρότι προηγήθηκε με τον Μαρουάν Σαμάκ να σκοράρει στο 31΄ μετά από δύο χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, ηττήθηκε 2-1 από τη Στόουκ (58΄ Ανταμ, 62΄ Σόουκρος), Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (88΄ Φόντε - 3΄ Τζακερίνι), ενώ Έβερτον-Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ έμειναν στο 0-0.

Δ.Κ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ