Αθλητισμος

Η κόντρα Αντετοκούνμπο-Βασιλακόπουλου (εικόνα)

Οι βολές εκατέρωθεν και ο κατευναστικός «Greek Freak»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
freak1.jpg
EUROKINISSI/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Θέμα δεν είχαμε και θέμα βρήκαμε να ασχοληθούμε με την Εθνική μπάσκετ. Η κόντρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (βασικά με το περιβάλλον του) ξεκίνησε από πέρυσι, όταν ο σταρ του ΝΒΑ δεν κατέβηκε να παίξει στο Ευρωμπάσκετ.

Μετά την πρόκριση στο Παγκόσμιο της Κίνας, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε αν ο Γιάννης θα παίξει του χρόνου και ήταν αρκετά δηκτικός: «Εννοείται πως τον θέλουμε, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει. Βασικά είναι θέμα ατζέντηδων, οι οποίοι κάνουν ένα παρασιτικό επάγγελμα».

Η απάντηση ήρθε αργότερα από τον μάνατζερ του Αντετοκούνμπο, τον Γιώργο Πάνου, ο οποίος ισχυρίστηκε: «Ο κ. Βασιλακόπουλος προσβάλλει τον Γιάννη, δίνοντας την εικόνα πως πρόκειται για άβουλο ον. Μάλιστα πέρυσι είχε πει πως τον περιφέρουμε σαν αρκούδα με χαλινάρι».

Εδώ να σημειωθεί, πως αν ο Βασιλακόπουλος είπε κάτι τέτοιο δεν το εννοούσε με ρατσιστικό τρόπο, αλλά με πιο σκωπτικό, σχολιάζοντας τις συνεχείς εκδηλώσεις χορηγών στις οποίες παρευρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο άσος των Μπακς.

Βέβαια, ο Βασιλακόπουλος το διέψευσε σε νέα του τοποθέτηση, όμως η πραγματικά καλή απάντηση σε αυτό τον ανόητο πόλεμο ήρθε από τον ίδιο τον παίκτη.

Τα ξημερώματα ανέβασε στο instagram ένα ποστ με φωτογραφίες δικές του με τη φανέλα της Εθνικής, αλλά και των διεθνών που έπαιξαν στη Γεωργία την Κυριακή, σχολιάζοντας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική τους εικόνα στα παιχνίδια. To be continued». 

Εδώ φαίνεται η πρόθεση του Αντετοκούνμπο να παίξει του χρόνου, κάτι που υποστήριξε και ο ατζέντης του.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ